Másokról

Szeretném egy csokorba összeszedni azokat a blogokat, amiket rendszeresen követek.

Cottage In The Woods
A szerkesztője Bloomin’ Stella, digitális alkotó. Nagyjából havi rendszerességgel jelentkezik, és ilyenkor beszámol a rajzos megrendeléseiről/alkotásairól, de mellé mindig csurran-cseppen egyéb érdekesség is a saját stílusában – amit, személy szerint, nagyon szeretek. Abszolút inspiráló személyiség sok témában.

Arctalan
Abeth oldalára csak akkor találtam rá, mikor az ABH-t blogspotra költöztettem, és nagyon örülök, hogy így alakult. Bevallom, még sok hiányosságom van az írásai elolvasásában. Viszont mindig motivál, hogy én is próbáljak többet írni.

Miss Head in the Clouds
Leah Hope Eastbrook talált előbb rám, és nagyon örülök neki, mert az ő oldalán is sok mindent találni, mi szem-szájnak ingere. Szépen ír, igényes az oldal, jó odalátogatni.

I always come back
Elowyn blogos pályafutását jó pár éve követem. Szeretem olvasni ahogy látja a világot, ahogy törekszik az apróságok észrevételére, és ahogy kommunikálja a céljait, vagy épp a tapasztalatait. Sokszor egyezik a véleményünk, és kifejezetten inspiráló bejegyzései is vannak.

Sárga hátizsák blog
Szilvi korábbi blogját is követgettem. Nem mondom, hogy minden áldott nap fellestem rá, de rendszeres visszajáró voltam – többnyire csendes megfigyelőként (egy kezem elég annak megszámolására, hányszor kommentáltam). Mikor megtudtam, hogy új blogba kezdett, nem volt kérdés, hogy követni fogom, mert mindig is az ilyen “mindent bele” blogokat kedveltem a legjobban.

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

Design a site like this with WordPress.com
Kezdjük el